Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov in določajo pogoje nakupa preko spletne strani www.tuttocapsule.si.

S Spletno trgovino Tutto Capsule (v nadaljevanju »Tutto Capsule«) upravlja podjetje Unikat d.o.o., ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«).

Prosimo, da pozorno preberete splošne pogoje poslovanja spletne trgovine, saj vas ti zavezujejo s trenutkom, ko vstopite v našo spletno trgovino. Šteje se, da ste z vsako transakcijo, opravljeno preko naše spletne trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

Ponudnik si pridržuje pravico do kakršnih koli sprememb splošnih pogojev poslovanja brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave in so za uporabnika zavezujoče.

PONUDNIK – OSEBNA IZKAZNICA

Naziv podjetja: Unikat d.o.o, PE Tutto Capsule Šercerjeva cesta 16, 6250 Ilirska Bistrica 

Identifikacijska št. za DDV: SI90389565

Matična številka: 5556830000 

Naslov trgovine: BTC, hala A, Šmartinska 152, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 1810 9515

E-naslov: ljubljana@tuttocapsule.com

REGISTRACIJA

Registracija je potrebna z uporabniškim imenom in geslom.  Pošiljko blaga vam lahko pošljemo na naslov, kateri ni naveden ob registraciji. 

Če želite preklicati svojo registracijo s spletne strani www.tuttocapsule.si, pošljite e-mail na naslov: ljubljana@tuttocapsule.com.

NAROČILO

Izdelke lahko naročate preko spletnega naročila na naši internetni strani ali po elektronski pošti na naslov ljubljana@tuttocapsule.com. Izdelke lahko naročate 24 ur na dan, vse dni v letu. Vsa prejeta naročila bomo obravnavali kot nepreklicna. V primeru napake v naročilu, lahko kupec brez dodatnih stroškov prekliče ali spremeni naročilo, če je to še v obdelavi in še ni bilo odposlano po pošti. Naročila, ki jih dobimo v soboto, nedeljo ali na državni praznik, bodo odposlana prvi naslednji delovni dan.

Po oddaji elektronskega naročila prejme naročnik obvestilo po elektronski pošti, da je bilo naročilo uspešno oddano. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov, pravilnosti naročila ali usklajevanja naročila pokliče naročnika na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pogodba o nakupu naročenih izdelkov med naročnikom in ponudnikom, je z odpremo pošiljke nepreklicno sklenjena.

CENE

Vse navedene cene so v evrih. V cenah je že vključen 9,5 % DDV na živila in 22 % DDV na vse ostale izdelke. Cene veljajo do objave novega cenika. Pridržujemo si pravico do napak na spletni strani tako v slikovnem kot tekstovnem delu in zanje ne prevzemamo odgovornosti. Pridružujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave.

V primeru spremembe cen, bo ponudnik o tem obvestil naročnika, ta pa lahko odstopi od pogodbe oz. naročila.

DOSTAVA

Pogodbena partnerja za dostavo pošiljk sta DPS in GLS, ki večino paketov dostavita že naslednji delovni dan. Kupec krije poštnino sam, če je znesek nakupa nižji od 50,00 €, v nasprotnem primeru so stroški pošiljanja brezplačni. 

Stroški dostave se zaračunavajo 3,60 € pri dostavni službi DPD in 3,90€ pri GLS. Kupec ima možnost izbire dostavne službe.

NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

- plačilo po povzetju (Kupec poravna stroške kupnine ob dostavi.),

- plačilo z bančnim nakazilom,

- plačilo preko spleta.

- PayPal

REKLAMACIJA IN VRAČILO BLAGA

Vsi izdelki so pred dostavo pregledani in odposlani nepoškodovani. Vaše izdelke bomo skrbno zapakirali v škatlo za dostavo, da bi do vas prišli nepoškodovani in v originalni embalaži.

Ob prevzemu blaga je naročnik dolžan preveriti količino in kakovost blaga.

Kupec ima pravico, da v skladu s 37. členom Zakona o varstvu potrošnikov, ob morebitni napaki na izdelku zahtevati, da podjetje izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek ali odpravi napako na izdelku ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako.

Če je embalaža poškodovana, mora kupec svojo zahtevo sporočiti podjetju Unikat d.o.o. v 8 dneh po prevzemu blaga.

Naročnik ima pravico, da v 15 dneh od prevzema blaga ponudniku po elektronski pošti ljubljana@tuttocapsule.com sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni naročnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 15 dni od oddanega sporočila o odstopu od nakupa.

Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, nepoškodovano ter v originalni in nepoškodovani embalaži. Vračilo kupnine bo izvedeno na račun naročnika takoj, ko je to mogoče oz. najkasneje v roku 14 dni od datuma prejema vrnjenega blaga.

GARANCIJA

Blago ima garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali računu. Garancija je veljavna samo ob upoštevanju navodil za uporabo, navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi garancijskega lista in računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskem listu. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval vašo zasebnost. Vsi osebni podatki uporabnika spletne trgovine so zaupni in ne bodo v nobenem primeru posredovani nepooblaščenim osebam.

Večino strani v naši spletni trgovini lahko obiščete, ne da bi morali razkriti svoje osebne podatke, na primer vaše ime, naslov in e-poštni naslov. Kljub temu pa nekatere informacije pridobimo samodejno z uporabo piškotkov in spletnih signalov (»pixel tags«), standardnih orodij v spletni industriji. Uporaba piškotkov in spletnih signalov nam omogoča, da prepoznamo vaš IP naslov, vrsto brskalnika, ki ga uporabljate, in vašo splošno aktivnost na spletu. Če v vašem računalniku izklopite piškotke, nakupa v spletni trgovini ne bo mogoče opraviti.

Za nakup v naši spletni trgovini potrebujemo vaše osebne podatke. Podatkov, ki nam jih boste posredovali, ne razkrivamo tretjim osebam, razen za namen potrditve veljavnosti nakupa s plačilno kartico, dostave izdelkov, trženja in promocije. Ponudnik izvaja vse potrebne ukrepe za varovanje zaupnosti osebnih podatkov.

Svoje osebne podatke si lahko ogledate, jih spreminjate ali zahtevate njihov izbris, prav tako se lahko odjavite od prejemanja novic. Pošljite e-poštno sporočilo, da ne želite prejemati novic, in sicer na naslov ljubljana@tuttocapsule.com

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

INTELEKTUALNA LASTNINA

Vse pravice pridržane. Vsa besedila, slike, grafike, zvočne datoteke, animacije, video posnetki in njihove izpeljanke naj tej strani so predmet zaščite avtorskih pravic in druge intelektualne lastnine. Teh predmetov ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali distribucijo, prav tako jih ni dovoljeno spreminjati ali znova objavljati na drugih spletnih mestih. To spletno mesto lahko vsebuje tudi slike, za katere je ponudnik pridobil pravico do uporabe, vendar so zaščitene z avtorskimi pravicami tretje strani.

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in ostale predpise Republike Slovenije. Ponudnik se trudi izpolnjevati svojo dolžnost in vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se v primeru težav kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožbe se odda preko e-poštnega naslova ljubljana@tuttocapsule.com. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Morebitne spore bodo uporabniki in ponudnik reševali po mirni poti, če pa to ne bo mogoče, pa bo za reševanje sporov pristojno sodišče v Ljubljani.

Želimo vam obilo prijetnih in ugodnih nakupov!

Opći uvijeti poslovanja

Opći uvjeti korištenja izrađeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača i definiraju uvjete kupnje putem web stranice www.tuttocapsule.hr.

Internetskom prodavaonicom Tutto kapsule (u daljnjem tekstu "Tutto kapsula") upravlja Roma unikat j.d.o.o., pružatelj usluga e-trgovine (u daljnjem tekstu "Davatelj").

Molimo pročitajte opće uvjete internetske trgovine jer vas obvezuju čim uđete u našu internetsku trgovinu. Smatra se da ste upoznati sa svakom transakcijom izvršenom preko naše internetske trgovine s potpunim sadržajem Općih uvjeta i prihvaćate ponuđene uvjete i odredbe bez ograničenja.

Davatelj zadržava pravo izmjene Općih uvjeta bez posebne najave. Promjene su na snazi ​​od trenutka objave i za korisnika su obvezujuće.

OSOBNA KARTICA

Naziv tvrtke: Roma unikat j.d.o.o. , Šćitarjevska ulica 70 , 10000 Zagreb 

OIB : 39976893119

Matični  broj: 04950542

Adresa trgovine: Iblerov trg 10 , 10000 Zagreb

Telefon:  +385 91 930 92 77

E-adresa: zagreb@tuttocapsule.com

REGISTRACIJA

Registracija je potrebna uz korisničko ime i lozinku. Pošiljku robe možemo poslati na adresu koja u trenutku registracije nije navedena.

Ako želite otkazati registraciju s web stranice www.tuttocapsule.hr, pošaljite e-mail na: zagreb@tuttocapsule.com.

NARUDŽBE

Proizvode možete naručiti putem interneta putem naše web stranice ili slanjem adrese zagreb@tuttocapsule.com. Proizvode možete naručiti 24 sata dnevno, sve dane u godini. Sve pristigle narudžbe smatrat će se neopozivim. U slučaju oštećenja narudžbe, kupac može otkazati ili izmijeniti narudžbu bez dodatnih troškova ako je još uvijek u procesu obrade i još nije poslan poštom. Narudžbe zaprimljene u subotu, nedjelju ili na državni praznik dostavljaju se prvog sljedećeg radnog dana.

Nakon elektroničke narudžbe, naručitelj prima obavijest e-poštom da je narudžba uspješno dodijeljena. Ponuditelj može nazvati pretplatnika na svoj kontakt broj telefona radi provjere podataka, ispravnosti naloga ili koordinacije narudžbe. Ugovor o kupnji naručenih proizvoda između naručitelja i ponuditelja nepovratno je zaključen s otpremom pošiljke.

CIJENE

Sve cijene su u kunama. Cijene već uključuju 25% PDV-a. Cijene vrijede do objave novog cjenika. Pridržavamo pravo na greške na web mjestu u slici i tekstu i ne prihvaćamo odgovornost za njih. Pridržavamo si pravo na promjenu cijena bez prethodne najave.

U slučaju promjene cijena ponuditelj će obavijestiti ugovorno tijelo, a ponuditelj može odustati od ugovora. ugovor.

DOSTAVA

Kupac sam plaća poštarinu ako je iznos kupnje manji od 400,00 kn , a iznad su troškovi dostave besplatni. Poštarina iznosi 35,00 kn.

Ugovorni partner za isporuku pošiljaka je:

GLS služba

Dostava se izvršava se što je prije moguće,obično u roku 24 sata od slanja paketa. 

Nakon preuzimanja paketa , biti ćete obaviješteni porukom o okvirnom vremenu isporuke

GLS kuriru plaćate gotovinom.

METODE PLAĆANJA

Davatelj nudi sljedeće načine plaćanja:

- Plaćanje pouzećem (kupac će kupnju platiti po isporuci.),

- plaćanje bankovnim prijenosom,

- PayPal

REKLAMACIJE I POVRATAK ROBE

Svi se proizvodi pregledavaju i otpremaju neoštećeni prije isporuke. Pažljivo ćemo pakirati vaše predmete u kutiju za otpremu kako bismo osigurali da će biti neoštećeni i u originalnom pakiranju.

Nakon primitka robe, kupac je dužan provjeriti količinu i kvalitetu robe.

U skladu s člankom 37. Zakona o zaštiti potrošača, Kupac ima pravo, u slučaju oštećenja proizvoda, zahtijevati od tvrtke da zamijeni neispravni proizvod novim neispravnim proizvodom ili da vrati plaćeni iznos ili da ispravi kvar na proizvodu ili da vrati dio uplaćenog iznosa proporcionalno greška.

Ako je ambalaža oštećena, kupac mora o svom zahtjevu obavijestiti tvrtku Roma unikat j.d.o.o. u roku od 8 dana od primitka robe.

Naručitelj ima pravo obavijestiti ponuditelja u roku od 15 dana od primitka robe putem e-maila zagreb@tuttocapsule.com da odustaje od ugovora bez da mora navesti razlog za svoju odluku. Jedini trošak koji snosi ugovorno tijelo u vezi s otkazivanjem ugovora jest trošak vraćanja robe. Roba mora biti vraćena ponuđaču najkasnije u roku od 15 dana od slanja obavijesti o odustajanju.

Vraćena roba mora biti neiskorištena, neoštećena i u originalnom i neoštećenom pakiranju. Uplatom će se na račun pretplatnika izvršiti što je prije moguće ili. najkasnije u roku od 14 dana od dana primitka vraćene robe.

GARANCIJA

Roba je pokrivena garancijom ako je to naznačeno na garancijskom certifikatu ili računu. Jamstvo vrijedi samo s obzirom na upute za uporabu, upute na jamstvenom listu i prilikom predaje jamstvene kartice i računa. Garantni rokovi su navedeni na garancijskom listu. Ako nema podataka o jamstvu, predmet nema jamstvo.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Davatelj se zalaže za zaštitu vaše privatnosti. Svi osobni podaci korisnika internetske trgovine povjerljivi su i ni na koji način neće biti otkriveni neovlaštenoj osobi.

Možete posjetiti većinu stranica u našoj internetskoj trgovini bez otkrivanja vaših osobnih podataka, poput vašeg imena, adrese i adrese e-pošte. Međutim, neke se informacije automatski dobivaju korištenjem kolačića i web signala ("piksela oznake"), standardnih alata u mrežnoj industriji. Upotreba kolačića i web signala omogućava nam prepoznavanje vaše IP adrese, vrste preglednika koji koristite i vaše ukupne mrežne aktivnosti. Ako kolačiće isključite na računalu, nećete moći kupiti internetsku trgovinu.

Trebamo vaše osobne podatke za kupnju u našoj internetskoj trgovini. Ne otkrivamo podatke koje nam dajete trećim stranama, osim u svrhu potvrđivanja valjanosti vaše kupnje kreditnom karticom, isporuke proizvoda, marketinga i promocije. Davatelj poduzima sve potrebne korake da zaštiti povjerljivost osobnih podataka.

Možete pregledavati, mijenjati ili zahtijevati vaše osobne podatke, a možete se i odjaviti od primanja vijesti. Pošaljite e-poštu da ne želite primati vijesti na zagreb@tuttocapsule.com

Korisnik je odgovoran i za zaštitu osobnih podataka osiguravajući sigurnost svog korisničkog imena i lozinke i odgovarajuću softversku (antivirusnu) zaštitu svog računala.

INTELEKTUALNA SVOJINA

Sva prava zadržana. Svi tekstovi, slike, grafike, zvučne datoteke, animacije, videozapisi i njihovi derivati ​​trebaju biti podložni autorskim pravima i drugim intelektualnim vlasništvima. Te se jedinice ne smiju kopirati u komercijalnu upotrebu ili distribuciju, niti ih se može mijenjati ili objavljivati ​​na drugim web lokacijama. Ova web stranica također može sadržavati slike za koje je davatelj stekao pravo korištenja, ali su zaštićene autorskim pravima trećih strana.

PRIGOVORI I SPOROVI

Davatelj se pridržava važećeg zakonodavstva o zaštiti potrošača i drugih propisa Republike Hrvatske. Ponuditelj će nastojati ispuniti svoju dužnost i uspostaviti učinkovit sustav za rješavanje pritužbi i odrediti osobu s kojom se u slučaju problema može kontaktirati kupac. Žalbe se podnose putem e-pošte na zagreb@tuttocapsule.com. Postupak rješavanja žalbe povjerljiv je.

Potencijalne sporove korisnici i pružatelj usluge uredno će rješavati prijateljski, ali ako to nije moguće, za rješavanje sporova nadležan je sud u Zagrebu.

Želimo vam puno ugodne i povoljne kupnje!

 


Accept Site use cookies